maandag 19 december 2016

Nieuw NLP Winter Practitioner Opleiding Delen van NLP kennis, vaardigheden en competenties. 


Graag wil ik mijn NLP kennis, kunde en ervaringen delen met anderen. Met mensen die hun communicatieve vermogen willen versterken om daardoor hun zelfvertrouwen vast te houden of te versterken onder de huidige omstandigheden. We leven immers in een verandering van tijdperk en dat vraagt veel van ons. Hoe houd je het overzicht? Hoe ga je om met de boze buitenwereld, hoe blijf je in balans? Zomaar een aantal vragen die ik mezelf ook regelmatig stel. Gelukkig heb ik het vermogen ontwikkeld om gebruik te maken van een aantal gedragsalternatieven, zodat ik de regie over mijn emoties kan nemen als ik door omstandigheden uit mijn evenwicht dreig te raken. Dat geeft me een gevoel van zekerheid en rust waardoor het mogelijk is om heldere beslissingen te nemen en het leven onvervaard tegemoet te gaan en te nemen zoals het zich aandient. Dat vermogen gun ik heel veel medemensen.

Om dit mogelijk te maken heb ik het besluit genomen om mijn kennis en kunde te delen voor een bescheiden bijdrage in de kosten die een dergelijk ontwikkelingstraject met zich meebrengen (huren van een ruimte, trainingsmateriaal, e.d.).
De opzet van dit traject zal 5 x 2 dagen beslaan in de periode Januari - April en een kennismakingsgesprek vooraf.
Per groep kunnen er maximaal 10 mensen deelnemen, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is om te oefenen en het ontwikkelingsproces voor iedereen ruimschoots tot zijn recht kan komen. 

Charry Kenemans
06 53365584
Internationaal gecertificeerd NLP trainer sinds 1994

DELEN IN TIJDEN VAN GROTE VERANDERING
NLP Practitioners Opleiding winter 2017Samen op weg om te ontdekken hoe jouw gedrag je kan helpen met het vergroten van je zelfvertrouwen en je met je voeten stevig op de grond de toekomst tegemoet kunt treden.
Uitvinden welke gedragsalternatieven je nog meer onder de leden hebt en bouwen aan behulpzame vaardigheden, meerdere invalshoeken en nieuwe gezichtspunten.
De groep gebruiken we als bron van inspiratie, om je te scherpen, er tegenaan te schurken en als warme comfortzone.
En bedenk: alles communiceert met alles. Hoe meer je je daar bewust van bent, hoe meer mogelijkheden je hebt.
Deelname op basis van een  bijdrage in de kosten.

Wanneer en waar
Data: 20 en 21 januari, 10 en 11 februari, 03 en 04 maart, 24 en 25 maart en 14 en 15 april 2017.
Aanvang 10.00 uur tot 17.00 uur.
Plaats: We zijn welkom bij De Krachtfabriek, Puttershaag 2 in Houten, www.dekrachtfabriek.nu. Parkeren is vlakbij mogelijk. Het NS-station Houten ligt op 5 minuten lopen (391 meter).

Programma
Voorafgaand maak ik graag kennis met je in een persoonlijk gesprek, zodat je een beter idee hebt waar je voor kiest en wie de trainer is. Ook kan dan je eventuele vragen beantwoorden.

Elk blok eindigt met één (of een aantal) persoonlijke keuze(s) uit het aanbod om daar tussentijds mee te oefenen. Het daaropvolgende blok begint met een terugkoppeling hierover.

Blok 1:
Model van de Subjectieve Ervaring - Bewustwording – Zintuiglijke Scherpzinnigheid –  Kalibreren - Representatiesystemen – Predikaten – Rapport

Blok II:
Gemoedstoestanden – Associëren en Dissociëren – Submodaliteiten – Metamodellen

Blok III:
Wellformed Outcomes – Kaderen en herkaderen – Sorteerstijlen – Nieuw gedrag genereren

Blok IV:
Logische Niveaus in denken en communiceren – Zelfcoaching - Metaforen

Blok V:
Conflict resolutie – Tijdlijn – Nieuw gedrag integreren – Afsluiting van het traject.

Bijdrage in de kosten

De bijdrage in de kosten bedraagt eenmalig € 585. Geen opmerkingen: